NEWS

08
Apr

John Trend – Maestros Del Ritmo – Sâmbătă, 13 aprilie ’19

Dacă e primăvară, atunci e ritm și energie. Iar când John Trend este cap de afiș pentru seara de sâmbătă, 13 aprilie, nimeni nu mai ține cont de superstiții. Hai și tu să celebrăm primăvara cu un nou set de excepție marca Maestros Del Ritmo, pe care cu siguranță nu îl vei regreta.

Warm-up: DJ Boddo

Accesul în cadrul evenimentului John Trend – Maestros Del Ritmo se face pe bază de invitație. Pentru mai multe detalii: +40 753 059 361

*În cadrul serii de sâmbătă, Chios Social Lounge își rezervă dreptul de a opri accesul la eveniment, în cazul în care numărul participanților este prea mare. Mulțumim pentru înțelegere!

Nu uitați: dacă nu găsiți loc de parcare, la doar câteva minute de restaurant, vă așteaptă parcarea de la Sala Polivalentă.

#TogetherAsOne

––––––

Spring is all about good vibes and great beats and when John Trend is our headliner for Saturday, April 13, nobody cares about any superstition. Join us and let’s celebrate spring with a brand new Maestros Del Ritmo set, which you won’t regret for sure.

Warm-up: DJ Boddo

Event access based on invitation. For more details: +40 753 059 361

*Chios Social Lounge reserves its right to stop event access, if the number of participants is exceeding the restaurant’s capacity.

Remember: if you can not find a parking space, the Polyvalent Hall has plenty of them.